'Wall Art Preview' service

We begrijpen het belang van perfectie als het gaat om het samenstellen van je droominterieur. Daarom introduceren we met trots onze nieuwste innovatie - een service die je helpt bij het visualiseren van onze prachtige wandkleden in jouw eigen ruimte, op ware grootte en met verbluffende precisie.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Met slechts een paar klikken kun je een poster bestellen die het exacte formaat en het betoverende patroon van jouw favoriete Wool & Wire wandkleed weergeeft. Hang deze poster op in je kamer en ervaar direct hoe het wandkleed jouw interieur tot leven brengt. Het is als een sneak peek voordat het echte kunstwerk arriveert!

Of je nu twijfelt over de juiste afmetingen of gewoon een voorproefje wilt van de magie die ons wandkleed te bieden heeft, onze 'Wall Art Preview' service staat voor je klaar. Het is de ultieme tool om jouw interieurvisie werkelijkheid te laten worden, zonder verrassingen achteraf.

Laat je inspireren, visualiseer en creëer jouw perfecte ruimte met Wool & Wire. Want jouw huis verdient alleen het allerbeste.

Krijg het bedrag terug na bestelling

De prijs van de poster is € 35 en wordt gratis naar je verzonden. Dit bedrag krijg je terug na bestelling!

Poster bestellen