Voel je helemaal thuis met de finishing touch van natuurlijke materialen uit Europa.

Wat is Natural Home Dressing?

Je kan het vergelijken met het moment waarop je 's ochtends een leuke outfit aantrekt waarin je je helemaal jezelf voelt.

Bij Natural Home Dressing ervaar je de kunst van het 'home dressen'. Hierbij kleed je je huis aan met materialen, texturen en kleuren die voor de kers op de taart zorgen in je interieur.

Zo wordt je ruimte een toevluchtsoord waar je tot rust kan komen en authentiek jezelf kan zijn!

De 5 principes van Home Dressing

1. Comfort: Omring jezelf met zachte texturen en gezellige stoffen voor een ruimte vol rust en ontspanning.

2. Vertrouwen: Richt je ruimte in met elementen die passen bij je persoonlijke smaak. Zo voel je je thuis én buitenshuis zelfzeker en goed in je vel.

3. Schoonheid: Een mooi aangekleed huis is niet alleen heerlijk om naar te kijken, maar ook een bron van inspiratie en vreugde.

4. Productiviteit: Werken in een ruimte waar je echt van geniet, verhoogt je productiviteit en focus.

5. Plezier: Je huis helemaal naar je smaak aankleden is een leuk proces. Je drukt er je unieke stijl mee uit en verandert je huis in een plek waar je graag bent.

Zibo ecru sisal vloerkleed

Voordelen van natuurlijke materialen

Of het nu gaat over wol, sisal of papier, kiezen voor natuurlijke materialen om je huis mee aan te kleden heeft heel wat voordelen:

- De materialen zijn tijdloos en kunnen makkelijk gecombineerd worden met de rest van je interieur. Daarnaast gaan deze materialen jarenlang mee.

- Natuurlijke materialen zijn duurzaam en zorgen voor een gezond binnenklimaat. Ze zijn ademend en houden de luchtvochtigheid in balans.

- Ze zijn ook hypoallergeen. Geen risico's dus voor mensen met allergieën of astma.

Start vandaag met Natural Home Dressing

Heb je nog vragen over het concept van Natural Home Dressing of wil je meer weten over een specifieke collectie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag bij met persoonlijk advies.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00-19:00 uur via +323 646 62 03  of stuur een mailtje naar info@woolandwire.be.