Een schilderij boven je bank of een ingekaderde foto boven de kast... Veel meer keuze heb je niet om je muren aan te kleden en je interieur tot leven te brengen. Voor dat probleem zijn wandkleden de ideale oplossing!

Geen saaie muren meer

Je kent het probleem vast wel: je hebt een nieuwe bank gekocht of je woonkamer herschilderd. Prachtig, maar de muren zijn nog kaal... Je hebt geen zin in de zoveelste foto aan de muur of je wil graag iets origineler ophangen dan een schilderij.

Voor dat probleem zijn wandtapijten een ideale oplossing: ze zijn uniek en geven een hedendaagse toets aan je interieur. Het zijn echte kunstwerken uit textiel!

Voordelen van een wandkleed

Naast een origineel alternatief voor de klassieke muurdecoratie, heeft een wandkleed nog heel wat voordelen:

1. Voor een zachte touch aan je interieur, is een wandtapijt perfect. Geen strakke lijnen of scherpe hoeken, maar een organisch patroon uit natuurlijke materialen. Zo wordt je ruimte instant gezelliger.

2. Op zoek naar een alternatief voor de klassieke wanddecoratie aan een mooie prijs? Een wandkleed is zowel uniek als betaalbaar.

3. Een wandtapijt heeft ook voordelen voor de akoestiek in je ruimte. Ze werken als een geluidsabsorberend element, waardoor ze helpen om galm tegen te gaan.

Natural Home Dressing

Ken je het concept van Natural Home Dressing al? Kleed je interieur helemaal aan naar je eigen smaak, en maak zo van je woning een plek waar je je thuis voelt. De ideale manier om je persoonlijke stijl uit te drukken!

Je maakt van je interieur een pareltje door finishing touches toe te voegen uit natuurlijke materialen. Denk aan duurzame vloerkleden, stijlvol tafellinnen, maar ook een uniek wandkleed past perfect bij dit concept!

Een wandtapijt uit natuurlijke materialen zorgt voor een gezond binnenklimaat en houdt de luchtvochtigheid in balans. Daarnaast zijn natuurlijke materialen hypoallergeen en dus veilig voor mensen met astma of allergieën.

Nieuwe collectie: wandkleden

Nog op zoek naar dat ene perfecte item om je woonkamer compleet te maken? Of zin om je muren op te fleuren op een originele manier?

Neem dan zeker eens een kijkje in onze nieuwste collectie. Die bestaat uit twee prachtige wandkleden: Versailles en Aviona.

Met hun interessante texturen, zachte stoffen en natuurlijke tinten zijn ze de ideale aanwinst voor een uniek interieur. Ze passen in je woonkamer, je slaapkamer, je hal... of waar jij ook maar wil!

De wandtapijten zijn beschikbaar in 1 formaat: 140 x 185 cm. Ze worden gemaakt uit de beste natuurlijke materialen. In de toekomst zullen er nog andere designs en afmetingen ontworpen worden.

Waar hang je een groot wandkleed?

Een groot wandkleed brengt je ruimte tot leven. Het formaat van 140 x 185 cm is ideaal om een leegte in je interieur te vullen en die ene kale wand direct meer karakter te geven.

Er zijn heel wat mogelijkheden om je wandtapijt een mooi plaatsje te geven. Bijvoorbeeld achter je bank in de woonkamer, achter een kastje of gewoon als blikvanger aan de muur in je hal.

Versailles en Aviona onderscheiden zich dankzij hun warme kleuren en natuurlijke texturen. In combinatie met de premium kwaliteit vormen ze een unieke, maar toch stijlvolle eyecatcher in je interieur.

Stel je maar eens voor dat je na een lange dag thuiskomt, en je meteen begroet wordt door dat prachtige wandkleed aan je muur. De warme kleuren en texturen stralen rust uit, en de natuurlijke materialen brengen een stukje van de buitenwereld naar binnen.

Hoe monteer je een wandkleed?

Zo'n prachtig wandtapijt ophangen is erg makkelijk. Volg onderstaande stappen of bekijk de handige montagevideo.

1. Markeer de twee bovenste hoeken en het midden van het wandkleed op de muur

2. Maak de gaten in de muur

3. Plaats de bijgeleverde rail - start in het midden

4. Maak de buitenkanten van de rail ook vast

5. Bevestig je wandkleed met klittenband

6. Herhaal de stappen aan de onderkant

Laatste stap: geniet van het resultaat!

Heb je nog vragen over de wandkleden, of kunnen we je met iets anders helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag bij met persoonlijk advies.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00-19:00 uur via +323 646 62 03  of stuur een mailtje naar info@woolandwire.be.