Traploper

 

Ben je aan het renoveren en wil je de traploper opfrissen? Bij Wool & Wire bieden we een ruim assortiment aan traplopers aan zowel in wol als sisal. Elke kwaliteit is bovendien in verschillende kleuren beschikbaar. 

Voordelen traploper

Een traploper heeft vele pluspunten. Aan de ene kant oogt het esthetisch mooi en is het zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast wordt het loopcomfort verhoogd en is het geluidsdempend. Dit is een betaalbaar alternatief voor wie zijn trap graag wilt renoveren. 

In wol als in sisal

Doordat wij samenwerken met een Belgische sisal en wol producent bieden we je de mogelijkheid uit een breed gamma van luxe volle kwaliteiten te kiezen. Voor onze sisal collectie raden we 2 kwaliteiten aan die ideaal zijn voor de trappenloper namelijk Benin en Capetown. Deze zijn beschikbaar in 67, 90, 120,160 en 200 cm. 

Voor onze wollen collectie kunnen we je zeker ook verder helpen. Hierin kan je kiezen tussen zowel de laag- als hoogpolige collectie. 

Zowel voor sisal als voor wol kan er gekozen worden voor een afboording met bijpassend garen, een brede boord of zonder afboording.

Plaatsing

Naar plaatsing toe zijn er verschillende opties. Je kan er voor kiezen dat de traploper door een vakexpert wordt geplaatst. Hiervoor werken wij al jaren samen met gerenommeerde plaatsers die onze collectie kennen en ook advies geven over welke kwaliteiten wel en niet geschikt zijn. Om een goede prijsbepaling te bieden hebben wij hiervoor wel de exacte afmetingen nodig. 

Anderzijds heb je ook de mogelijkheid de traploper zelf te plaatsen. Indien je voor de 2de optie kiest, kunnen we je ook het nodige materiaal aanleveren. 

Contact

Ben je op zoek naar een traploper die bij je interieur past? Vul ons contactformulier in en wij helpen je graag verder. 

Waar ben je naar op zoek?

Bijna van jou