Vind je ook niet dat er al genoeg verspilling is in de wereld? Wél, wij bij Wool & Wire vinden dat ook. Daarom dragen we graag ons steentje bij. Dankzij de exclusieve stocksale worden ook de extra meters wol of sisal benut.

Waarom stocksale?

Elk vloerkleed wordt volledig op maat gemaakt. Om dit te realiseren wordt er altijd geweven op een minimum breedte van 4 of 5 meter. Uiteraard wilt niet iedereen een vloerkleed van 4 meter in zijn of haar woonkamer plaatsen.

Bijvoorbeeld: een klant bestelt een vloerkleed met afmeting 200x300. Hiervoor produceren we een nieuw vloerkleed en komt deze uit onze machines als een 200x400. Zo blijft er nog een rest stuk van 100x200 over. Om verspilling tegen te gaan gooien we bewust dat rest stuk niet weg maar wordt dit in de fabriek gestockeerd.

Zelfde kwaliteit, vaste afmetingen

Tweemaal per jaar bieden we onze klanten en volgers de exclusieve kans om deze vloerkleden aan een gereduceerde prijs aan te kopen. De kwaliteit van deze vloerkleden is exact dezelfde als die van een vloerkleed op maat. Het enige verschil is dat deze volgens vaste afmetingen te verkrijgen zijn. De meeste vloerkleden zullen kleiner zijn dan 4m².

Op deze manier helpen we nutteloze verspilling tegen te gaan en mensen blij te maken met een hoog kwalitatief vloerkleed.

Hoe en wanneer krijg je toegang tot de exclusieve collectie?

Op zondag 25 april krijgen al onze contacten een exclusieve link naar de collectie afgeprijsde vloerkleden. Zo belonen we graag onze trouwe volgers en klanten met dit uniek aanbod. De stocksale zal volledig online op onze website doorgaan.

Wil je deze link ontvangen en ben je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Vul dan het formulier hieronder in of stuur ons een mailtje.

 06 april 2021